Vergeten knuffel beleeft avonturen op luchthaven

  • Geplaatst op
  • Door Evy Ruijs
  • Geplaatst in Nieuws
  • 0
Vergeten knuffel beleeft avonturen op luchthaven

De 6-jarige Owen Lake vergat onlangs zijn pluchen tijger op het vliegveld in het Amerikaanse Tampa. Hij was dan ook maar wat blij toen zijn vriend Hobbes, zoals de knuffel heet, weer werd gevonden. Bij de overhandiging van de tijger bleek het dier bovendien heel wat avonturen beleefd te hebben in de tijd dat ze niet samen waren. Dat meldt Fox 13.

FOTOALBUM

Owen kreeg namelijk niet alleen zijn geliefde knuffel terug, maar ontving ook een album met foto’s, waarop te zien was wat Hobbes allemaal had meegemaakt op het vliegveld. “Het was lief, heel lief”, aldus de moeder van Owen, Amanda Lake, tegenover de nieuwszender. “We hadden Owen al verteld dat Hobbes op avontuur was, dus het was geweldig dat we dat nu ook konden laten zien.”

Hobbes werd op Tampa International Airport achtergelaten toen Owen met zijn familie onderweg was naar Texas. “Toen Owen in het vliegtuig naar Hobbes vroeg, keken mijn man en ik elkaar aan en onze harten braken”, stelt moeder. Daarop belde Lake naar het vliegveld en gaf Hobbes als vermist op.

Gelukkig vonden werknemers op het vliegveld de knuffel, maar het duurde nog even voor de familie Lake weer in Florida zou zijn. Daarop besloot Tony D’Aiuto, werkzaam op de luchthaven, om Hobbes mee op avontuur te nemen. Hij fotografeerde de tijger op elke plek die ze bezochten. “Ik had hetzelfde een paar maanden eerder gezien met een leeuwenknuffel in een museum”, legt hij uit. “Dit leek me de perfecte gelegenheid het ook te doen.”

AVONTUREN

De knuffel bezocht de sportschool en informatiebalie op de luchthaven, kocht een ijsje, reed in een bagagekarretje en bracht zelfs een bezoekje aan de verkeerstoren en de brandweer van het vliegveld. Al die avonturen werden verzameld in een fotoalbum. “Zoals Hobbes is er maar eentje”, aldus de gelukkige moeder. “Owen is gek op hem. Hij is speciaal, dus we zijn de luchthaven dankbaar voor wat ze gedaan hebben.”

Bron; Metro & Fox
 

 
 
 
 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »